• Home
  • Activiteiten
  • Alle activiteiten
Startdatum zondag 24-06-2018 08:30
Ingeschreven 4
Duikleider Peter Brands

Login om in te schrijven

Startdatum woensdag 27-06-2018 20:00
Ingeschreven 1
Duikleider Rob Konings

Login om in te schrijven

De Geffense Plas in Noord-Brabant is een eenvoudige duikstek met redelijk goed zicht. Bijzonder in deze stek is de visstand. Er leven hier grote karpers, snoeken en steuren en een enorme meerval. De mooiste route voert je rechtsaf (zuidwestelijk) naar een aantal boomstronken. Ook de linkerkant is het leuk. Je duik hier langs een lange strook begroeiing waar je gegarandeerd vissen spot.

Bijzonderheden
Meld je bij de beheerder, je kunt dan vaak met de auto tot aan het strand doorrijden en buiten het seizoen kun je daar zelfs parkeren. Ga dan te water vanaf het strand. Er leeft in de Geffense plas een enorme meerval, met een lengte van meer dan twee meter. Hij wordt het meest gespot bij de bomen aan de zuidwestkant.

Waarschuwingen
Je betaalt enkele euro's om het terrein te betreden.

Bron: https://www.duikersgids.nl/geffense-plas

Startdatum zondag 01-07-2018 09:00
Ingeschreven 1
Duikleider Rogier

Login om in te schrijven

Startdatum woensdag 04-07-2018 19:30
Ingeschreven 1
Duikleider Ronald

Login om in te schrijven

Startdatum woensdag 11-07-2018 20:00
Ingeschreven 0
Duikleider Jan

Login om in te schrijven

Startdatum zondag 15-07-2018 09:00
Ingeschreven 0
Duikleider Melissa

Login om in te schrijven

Startdatum woensdag 18-07-2018 20:00
Ingeschreven 0
Duikleider Marijke

Login om in te schrijven

De Beldert is een zeer populaire duiklocatie in de buurt van Tiel. De duikplaats is voorzien van alle belangrijke duikfaciliteiten en wordt beheerd door duikcentrum De Beldert. Onderwater liggen diverse grote objecten, waaronder een kotter en de neus van een Boeing 707. Kenmerkend voor De Beldert zijn ook de service en de klantvriendelijkheid. Verder is het een uitstekende oefenlocatie. Vele honderden duikers in Nederland hebben hun duikbrevet in de Beldert gehaald. De Beldert is gespecialiseerd in technisch duiken en beschikt daarvoor over de nodige faciliteiten en oefenmogelijkheden. Betaald duiken, je betaalt 3,50 per duiker per dag. Of koop een jaarkaart voor € 39,50 per jaar.

Bijzonderheden
Duikcentrum De Beldert ligt vlak aan het water. Je kunt vanaf twee steiger te water, waarvan een speciaal voor technische duikers. Volg dan het onderwaterparcours om bij de verschillende objecten uit te komen. Er leven hier ook steuren, kijk of je ze tijdens je duik kunt spotten.

Waarschuwingen
Technische duikers maken van een geschieden instapplaats gebruik.

Startdatum zondag 22-07-2018 09:00
Ingeschreven 0
Duikleider Peter

Login om in te schrijven

Startdatum woensdag 25-07-2018 20:00
Ingeschreven 0
Duikleider Rob

Login om in te schrijven

Het Zilvermeer is een mooie duikplaats met als belangrijkste kenmerken een onderwatermuseum en een onderwaterstad. Het duiken is hier gratis maar je betaalt toegang tot het domein middels een abonnement of een dagticket. Altijd aan- en afmelden bij het duikcentrum!

Bijzonderheden
Het Zilvermeer staat bekend om het Onderwaterpark der Schone Kunsten, een fraai onderwatermuseum met een groot aantal kunstobjecten. Daarnaast ligt hier een unieke, aangelegde onderwaterruïne. Geplastificeerde kaarten van het onderwatermuseum zijn verkrijgbaar in het duikcentrum.

Waarschuwingen
Het duiken is hier gratis maar je betaalt toegang voor het betreden van het domein.

Bron: duikersgids

Startdatum zondag 29-07-2018 09:00
Ingeschreven 0
Duikleider Rogier

Login om in te schrijven

Eindelijk laat de zon zich weer vol op zien! Wij krijgen dan sterk de behoefte aan zon, gezelligheid, het bourgondische leven, maar vooral aan heel veel duiken! Dus: haal je tentstokken en slaapzakken maar alvast weer uit de kast, want we gaan weer kamperen! Met vorig jaar meer dan 30 aanwezigen was dat een daverend succes!

Pak je agenda er bij en zet een groot kruis in het weekend van vrijdag 24 tot en met zondag 26 augustus. Dit is het weekend wanneer je samen met ons in Zeeland zult vertoeven. We verblijven op camping Muralt te Scharrendijke.

Er zijn plaatsen gereserveerd waar je een caravan of tent kunt plaatsen. Voor het ontbijt, de lunch en het avondeten wordt het gehele weekend gezorgd. Voor drinken moet je zelf zorgen.

Kosten voor dit weekend zijn € 60,- per persoon voor EcoDiving-leden en diens partner. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Duikende introducés zijn zeker ook welkom. Hier geld een prijs voor van € 75,- per persoon.

We hopen jullie net zo enthousiast te hebben gemaakt als wij zelf zijn. Maar let op! De sluitingsdatum is 10 augustus. Dit in verband met het reserveren van de plekken en de overige voorbereidingen. Schrijf je dus snel in!

Hopelijk tot dan!


Met vriendelijke duikgroeten,
Duikvereniging EcoDiving

* Natuurlijk zien we jullie allemaal graag gezellig in jullie tentjes of caravans op de camping, maar ook degene die alleen een duikje mee wil pakken, is van harte welkom. Je kunt je hiervoor inschrijven op EcoDiving.nl.

Startdatum vrijdag 24-08-2018 13:00
Einddatum zondag 26-08-2018 15:00
Sluitingsdatum vrijdag 10-08-2018 22:00
Ingeschreven 6
Prijs per persoon €60,00
Duikleider Marijke Pelders
€60,00

Login om in te schrijven

EcoDiving. Een duikvereniging voor en door duikers!
Ons motto: Samen doen is samen genieten!

We zijn hier om elkaar te informeren wat er achter de schermen gebeurd. Daarnaast brainstormen we samen over activiteiten en ideeën. We kijken waar extra ondersteuning nodig is en wie daarbij kan helpen.
Een aantal maal per jaar komen we bij elkaar. Iedereen van de club is welkom!

We willen met deze bijeenkomsten ons motto eer doen!

Onze notulen.

Vanavond zijn we van 20.00 tot 23.00 uur te vinden in Clubhuis Argonauta.

* Het clubhuis van Argonauta is gebouwd tegen zwembad De Wisselaar aan (Terheijdenseweg 494a in Breda). De voordeur van ons clubhuis bevindt zich aan de buitenkant van het zwembad, links van de deur van het zwembad zelf.

Startdatum vrijdag 31-08-2018 20:00
Einddatum vrijdag 31-08-2018 23:00
Ingeschreven 2
Duikleider Melissa

Login om in te schrijven