• Home
  • Activiteiten
  • Alle activiteiten

Belangrijk: 08:45 uur aanwezig / 09:35 uur instap / HW 10:04 uur

Startdatum zondag 25-03-2018 08:45
Ingeschreven 0
Duikleider Ronald van Gils

Login om in te schrijven

De Paashaas zoekt hulp!!

Tijdens de paashaastraining is iets VER-SCHRIK-KE-LIJKS gebeurd! De jonge hazen, met ambitie om Paashaas te worden, hebben voor hun opleiding een conditietest moeten doen. Naast het gebruikelijke hardlopen over het hazenpad, moest er deze keer ook gezwommen worden. Die eieren moeten immers overal verstopt worden!

Dit jaar had De Paashaas de Galderse Meren gekozen als trainingslocatie. En wat wil de pech… een aantal deelnemers bleken het haasje te zijn, en zijn niet meer uit het water gekomen.

Na een uitgebreid onderzoek door de lokale politie, blijkt dat er ook safety-kippen vermist zijn. Dit ondanks gegarandeerde veiligheid door de reddingsbrigade ‘het kip of het ei’. Hoe het heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Vermoed wordt dat de verloren kippen, onder valse voorwindselen en valsheid in geschriften, lid zijn geworden van ‘het kip of het ei’. En, dat zij de in nood geraakte hazen, niet hebben kunnen helpen.

Gezien dit treurige nieuws, en de minimale hoop op overlevenden, heeft De Paashaas, samen met de locale politie, een oproep gedaan naar hulp. Hulp bij het opduiken van de verloren haasjes en de illegale safety-kippen.

Een grootschalige zoekactie wordt uitgezet op 2 april, om 10:00 uur bij de Galderse Meren (P6)
Als dank voor uw hulp, zal de inwendige mens goed verzorgd worden. Er is een passend bedankje voor het bunnypaar.. ehh.. buddypaar wat de meeste hazen en kippen terug aan land weet te brengen.

Startdatum maandag 02-04-2018 10:00
Ingeschreven 1
Duikleider Marijke en Jelica

Login om in te schrijven